În decursul zilei de astăzi, în jurul orei 11.00, un bărbat de 55 de ani din Remetea a fost găsit cu mai multe leziuni din cauza unui accident petrecut la muncă. Muncitorul își desfășura activitatea de zi cu zi pe un șantier din Odorheiu Secuiesc, moment în care s-a prăbușit o piesă din beton destinată construcțiilor, în apropierea unde acesta era poziționat.

Polițiștii din cadrul IPJ Harghita au început cercetările

”La data de 12 decembrie 2022, în jurul orei 11,00, poliţiştii harghiteni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 56 de ani, din localitatea Remetea, în timp ce îşi desfăşura activitatea, în calitate de angajat, pe un şantier din Municipiul Odorheiu Secuiesc, ar fi fost surprins de prăbuşirea unei piese de beton, folosită în construcţii, aflată în vecinătatea clădirii unde acesta era poziţionat”, sunt cele transmise de autoritățile din Harghita.

Citește și: Un muncitor român a fost găsit fără suflare, printre gunoaie. Polițiștii italieni au deschis o anchetă

Starea actuală de sănătate a bărbatului

Potrivit IPJ Harghita, starea de sănătate a bărbatului este stabilă, însă, acesta a suferit multiple leziuni și a fost transportat imediat la spital. De asemenea, polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili circumsanțele în care s-a produs evenimentul. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a murit după ce a fost prins sub mai multe panouri fotovoltaice

Muncitor din Galați, mort sub utilajul de salubritate

Un accident șocant s-a petrecut, în luna octombrie, într-un cartier din Galați. Un muncitor al firmei de salubritate a fost strivit chiar de mașina care colecta gunoiul. Colegul său de la volan dădea cu spatele și cel mai probabil nu l-a observat. Martorii spun că victima s-ar fi aflat într-un unghi mort, așa că șoferul nu ar fi avut cum să-l observe. Deși nu avea viteză, impactul a fost fatal.

"Echipajul de urgență a găsit un bărbat de 52 de ani aflat în stop cardio-respirator, cu un politraumatism grav, cu multiple fracturi închise și deschise, cu traumatism cranio-cerebral. S-au început manevrele de resuscitate 50 min, însă fără succes", a explicat Mihai Polinschi, de la Serviciul de Ambulanță Galați.

Citește și: Un muncitor a fost găsit inconștient într-un canal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si