Angajatul unei societăți cu specific de producție țevi metalice se afla la padul de alimentare al unei mașini, moment în cate ar fi fost lovit de o țeavă, dezechilibrându-se și fiind prins între alte două.

Citeste si: VIDEO- Tragedie în Capitală. Un bărbat care care făcea lucrări, într-un canal tehnologic, a murit în urma unui incendiu

Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul

La fața locului au intervenit un echipaj de Ambulanță și unul SMURD, care au efectuat timp de mai multe minute manevre de resuscitare, dar au fost nevoiți să declare decesul.

"La data de 4 august a.c., ora 15:24, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că, la o societate comercială, cu specific producţie ţevi metalice, din municipiul Slatina, a avut loc un accident de muncă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Slatina", precizează sursa citată.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferul care s-a urcat băut la volan și a lovit un biciclist a fost reținut

Polițiștii au deschis și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culă și neluarea de măsuri de securitate la locul de muncă.
Autoritățile urmează să stabilească în ce condiții s-a produs cu exactitate accidentul.

Un bărbat din Capitală care făcea lucrări a murit în urma unui incendiu

Caz tragic în București. Un bărbat care executa lucrări, într-un canal tehnologic, a fost găsit mort după ce a fost surprins de un incendiu. Un alt bărbat a ajuns la spital după ce a făcut atac de panică.

Potrivit ISU București-Ilfov, un bărbat care făcea lucrări la rețeaua electrică, într-un canal tehnologic de pe strada Rosetti, a fost surprins în interior de producerea unui incendiu.

Citește si:  Un bebeluș a murit de foame în casă, după ce mama sa a plecat să se întâlnească cu noul iubit


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si