Bărbatul de 36 de ani lucra într-un şanţ adânc de 4 metri, la montarea ţevilor de canalizare. A fost îngropat în întregime de malul pe pământ care a căzut peste el.

Tragedie joi seara, 12 mai 2022, în jurul orei 20.00 la Negreşti-Oaş, pe strada Tineretului

Un muncitor în vârstă de 36 de ani care lucra la introducerea canalizării, săpând şanţuri, a fost acoperit de un mal de pământ.

Pământul s-a surpat peste bărbatul care era la o adâncime de 4 metri, după cum se poate vedea şi din imaginile transmise de ISU Satu Mare.

Citeste si: Anchetatorii au schimbat încadrarea în dosarul mamei din Timișoara. Ce s-a întâmplat, de fapt cu Iulia și cei doi copii

A urmat o operaţiune de salvare a pompierilor. A fost trimis inclusiv un elicopter SMURD, pentru ca, odată scos, bărbatul să fie dus la spital.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Din nefericire, bărbatul a murit sub malul de pământ, astfel că medicii n-au făcut altceva decât să constate decesul.

Un muncitor român în Italia a fost strivit de tractorul pe care îl conducea

Un muncitor de naționalitate română în vârstă de 58 de ani a murit miercuri, 11 mai, la Vinci, în apropiere de Florența, strivit de tractorul pe care îl conducea și care s-a răsturnat.

Conform  Firenze Today, se numea Alexandru Mărginean și era angajatul unei cooperative agricole cu sediul în Brescia.

Împreună cu alți muncitori, printre care și fratele său, efectua lucrări agricole într-o livadă de măslini din zona rurală a localității Vinci.

Citeste si: Un bărbat a pierit în timp ce își îngropa soția. Omul a vrut să ascundă crima, dar a făcut infarct

Pe o pantă a terenului tractorul s-a răsturnat, iar muncitorul a fost prins și a rămas blocat sub vehicul.

Fratele său a anunțat imediat salvarea, dar personalul sanitar nu a putut face altceva decât să confirme decesului lui Mărginean. Rănile suferite au fost prea grave, bărbatul a murit strivit sub tractor.

La locul accidentului au fost de asemenea prezenți carabinierii și o echipă a pompierilor din Empoli.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si