O adevărată tragedie s-a petrecut marți, 18 iunie, în Belgia. Un român în vârstă de 29 de ani a sfârșit fulgerător după ce o placă de beton s-a desprins din macara și a picat pe el. Bărbatul, împreună cu compania la care era angajat, lucra pe un șantier din Wondelgem, unde compania construiește un bloc cu 73 de locuințe sociale, scrie Nieuwsblad. 

Până acum nu se știe concret cum s-a desprins placa din beton prefabricat. 

Citește și: 1500 de persoane evacuate după ce un supermarket din Iași a luat foc! Pompierii intervin de urgență

muncitor roman, roman mort belgia, tragedie

Bucata de beton s-a desprins din macara.

[Sursa foto: HLN]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Mutau beton prefabricat cu o macara şi, dintr-un motiv încă necunoscut, încărcătura s-a desprins şi a căzut peste bărbat”, a declarat Elke Vande Velde, inspector de muncă în Gent.

Martorii spun că au auzit din senin o lovitură foarte puternică, după care s-a dezlănțuit haosul, notează HLN. La scurt timp de la accident, la locul tragediei au venit autoritățile și echipaje medicale, care nu au mai putut face nimic pentru muncitor.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a determina cu exactitate cum s-a produs tragedia. Investigații face și inspectoratul teritorial de muncă din Belgia.

Citește și: Două gravide, de urgență la spital! Tinerele au intrat în comă. Ce a făcut iubitul uneia dintre ele

muncitor roman, roman mort belgia, tragedie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si