Accidentul dramatic a avut loc în timp ce muncitorul român se afla pe schelă, fiind angajat în renovarea fațadei clădirii, notează jurnaliștii de la  Gazzetta del Sud. Numele victimei nu a fost încă făcut public.

Citește și: Un bărbat a fost găsit mort în condiții suspecte, cu o săgeată înfiptă în cap. Descoperire macabră

Potrivit primelor informații oferite de autoritățile italiene, muncitorul român ar fi căzut de la etajul 1 al schelei, de la o înălțime de aproximativ 2 metri.

Înălțimea de la care s-a produs tragedia le ridică polițiștilor semne de întrebare cu privire la circumstanțele în care a avut loc accidentul de muncă.

Citește și: Mihaela a fost răpusă de o boală nemiloasă. „Prea tânără ai părăsit această lume”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oamenii legii au bănuieli deoarece, înălțimea de la care a căzut românul nu este foarte mare.

Ancheta se află în desfășurare

Pentru un moment, cauza exactă a morții nu este clară încă, deoarece nu se știe dacă a fost cauzată de impactul căzăturii sau dacă bărbatul i s-a făcut rău, ceea ce ar fi cauzat în primă fază căderea.

Din păcate, operațiunile de salvare ale echipajelor ajunse la fața locului au fost fără succes.

Citește și: Un turist a crestat două nume pe Colosseum și acum riscă închisoare: „Un act care a jignit orice om de pe glob”

Investigațiile se află în desfășurare, iar carabinierii din Rosarno și agenții Poliției Locale au fost prezente la locul incidentului pentru a desfășura cercetări suplimentare.

Citește și: VIDEO: Româncă, evacuată din avion, după ce s-a certat cu stewardesa

Tragicul deces al acestui muncitor reamintește problemele de siguranță existente pe anumite șantiere de construcții și subliniază din nou importanța respectării riguroase a regulilor de siguranță în acest domeniu.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață la scurt timp după înmormântarea unchiului său. Marius era stabilit în Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si