Close sidebar
Close sidebar

Un musulman si-a ucis sotia pentru ca s-a convertit la crestinism. Politia a gasit-o pe femeie intr-o balta de sange

Un iranian in varsta de 42 de ani si-a injunghiat mortal sotia de 35 de ani, dupa ce aceasta s-a convertit la crestinism. Cei doi locuiau intr-un apartament din Sydney, Australia.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii au gasit descoperit joi dimineata trupul neinsufletit al Nasrinei Abek zacand intr-o balta de sange in apartamentul in care aceasta locuia alaturi de sotul sau, Amir Darbanou.
Barbatul si-a injunghiat sotia cu un ctit pentru ca s-a convertit la crestinism. Tatal victimei a fost cel care a alertat autoritatile, spunandu-le ca nu poate sa ia legatura cu fiica sa.
Vecinii spun ca cei doi erau un cuplu linistit, dar ca in noaptea de miercuri s-au aujit tipete din apartamentul sotilor iranieni.
Amir Darbanou a fost arestat, relateaza Daily Mail.

Politistii au gasit descoperit joi dimineata trupul neinsufletit al Nasrinei Abek zacand intr-o balta de sange in apartamentul in care aceasta locuia alaturi de sotul sau, Amir Darbanou. Barbatul si-a injunghiat sotia cu un cutit pentru ca s-a convertit la crestinism.

Tatal victimei a fost cel care a alertat autoritatile, spunandu-le ca nu poate sa ia legatura cu fiica sa. Vecinii spun ca cei doi erau un cuplu linistit, dar ca in noaptea de miercuri s-au auzit tipete din apartamentul sotilor iranieni.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Amir Darbanou a fost arestat, relateaza Daily Mail.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI