Muzicianul a avut o criză când se afla acasă, iar radiografiile efectuate ulterior au scos la iveală prezenţa a două tumori.

Citeste si: Dj Pagal și-a revenit din comă! "Sorana, Maia și mamă, vă iubesc! Dumnezeu există cu adevărat!"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Trupa tocmai urmează să înceapă un turneu aniversar, odată cu împlinirea a 40 de ani de activitate. Travers, însă, nu va putea participa la acesta. „ Regret profund că nu mă voi putea alătura colegilor din UB40 cu ocazia turneului aniversar de 40 de ani. Băieţii au muncit extrem de mult pentru a da o formă finală melodiilor de pe noul nostru album For The Many, care vor fi cântate live”, a transmis el. În ziua în care ar fi trebuit să plece în turneu, atristul va fi supus unei intervenţii chirurgicale. Depă aceasta va urma o perioadă de recuperare de şase luni.

Citeste si: Avea 19 ani și toată viața înainte, dar a decis să se SINUCIDĂ! "A fost marcată pe viață"- Ce a văzut în urmă cu un an a impins-o să facă acest gest EXTREM!

Muzicianul a spus că dus o viaţă fără regrete şi că ultima sa dorinţa este să revină la activitatea muzicală. „Am avut o viaţă minunată, nu am niciun regret şi nu am nicio altă ultimă dorinţă în afară de a depăşi această problemă şi a reveni la munca pe care o iubesc, să cânt pentru toţi cei care doresc să mă asculte şi să mă exprim prin pictură şi sculptură', a mai transmis el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si