Close sidebar
Close sidebar

Un nor misterios de culoare portocalie și miros de sulf a pus multe semne de întrebare locuitorilor din Ploiești

Mai mulţi localnici din sudul Ploieștiului au alertat autorităţile că aerul a devenit irespirabil în zonă, după ce un nor misterios de culoare portocalie și cu miros înțepător de sulf şi-a făcut apariţia în zona fostei rafinării Astra.

Alexandra Costea,

[Sursa foto: ziarulincomod.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Evenimenul bizar a avut loc luni, 13 septembrie. Conform localnicilor, aerul ar fi devenit înecăcios, iar pe unele clădiri se poate observa pulberea portocalie depusă pe faţade. 

Speriat de vreun posibil incendiu, un ploieștean care locuiește în zona de sud a orașului a sunat la 112. Paradoxal, echipele care au plecat pe teren, în zona fostei rafinării Astra, nu au reuşit să găsească sursa norului misterios.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: FOTO| Descoperire incredibilă: O bombă în stare perfectă de funcționare a fost găsită în Botoșani

Un astfel de eveniment a avut loc și anul trecut

Nici echipajele ISU Prahova, care s-au deplasat la fața locului, nu au putut identifica ”o situație de urgență”, potrivit Biroului de Presă al ISU. La fel spun şi cei de la Garda de Mediu.

Între timp, în spaţiul public au apărut mai multe imagini cu norul portocaliu misterios surprins şi anul trecut tot în aceeași zonă.

Citeste si: Momente de panică în centrul orașului Craiova. O mașină a ars ca o torță într-un pasaj subteran

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI