Încă de când Moscova s-a retras săptămâna trecută din inițiativa cu privire la cerealele din Marea Neagră, porturile din Odesa au fost ținte regulate ale atacurilor rusești. 

Ce pagube există în urma atacului?

Guvernatorul din Odesa, Oleh Kiper a făcut o declarație cu privire la faptul că forțele rusești au tras cu rachete Kalibr asupra unui port de pe un submarin din Marea Neagră.

De asemenea, acesta a adăugat faptul că o clădire de securitate a fost distrusă, iar două mașini au fost avariate.

Un nou atac a avut loc în Portul din Odesa. Forțele rusești au atacat cu rachete Kalibr

Un nou atac a avut loc în Portul din Odesa. Forțele rusești au atacat cu rachete Kalibr

Mai mult decât atât, forțele aeriene ucrainene au declarat faptul că nu au fost capabile să doboare rachetele Kalibr. Totodată, acestea au declarat faptul că au doborât opt drone în timpul nopții în alte regiuni din Ucraina.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Atacurile Rusiei pun românii în pericol. Haosul și panica s-au instaurat la Dunăre: „A fost bombă, dronă. Am scăpat cu viață!”

O furtună care a avut loc pe timpul nopții a ajutat Rusia în acest atac, potrivit Nataliei Humeniuk, purtătorul de cuvânt al comandamentului militar de sud al Ucrainei.

„Inamicul a profitat de condițiile meteorologice și a lansat racheta în timpul tunetelor și al vântului și la o înălțime extrem de mică pentru a face mai dificilă reperarea lor",

a spus Natalia Humeniuk.

Ce declarație a făcut Vladimir Putin?

Potrivit lui Vladimir Putin, atacurile ucrainene s-au intensificat în ultimele zile. Acestea au fost intensificate pe linia frontului care traversează Zaporojie. Putin a adăugat faptul că ucrainenii nu au avut succes pe nicio parte a frontului.

,, Ostilitățile s-au intensificat semnificativ'' pe frontul din sud-estul Ucrainei. Putin a declarat aceste lucruri în contextul summitului Rusia-Ucraina, desfășurat la Sankt-Petersburg.

Citește și: Putin vrea să mărească armata rusă. A fost crescută limita de vârstă pentru serviciul militar obligatoriu de la 27 la 30 de ani/ Vor fi convocați tinerii între 18 și 30 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si