Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Un nou atac cu drone în apropiere de România: „Dă-i, că mai vine una!”. Traficul în punctul de frontieră Isaccea a fost închis

Noi drone au fost lansate de armata rusă pe malul ucrainean al Dunării, în apropiere de Isaccea, județul Tulcea. Forțele aeriene din Ucraina spun că atacaul cu drone a vizat porturile de pe Dunăre, în sudul regiunii Odesa.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE: Traficul în punctul de frontieră Isaccea a fost închis

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au spus că nu a fost transmis mesaj Ro-Alert în cursul nopţii, dar că au fost primite cinci apeluri la 112, unele din zona Isaccea de la persoane care anunţau producerea unor bubuituri. 

ISU Tulcea a menţionat că Ministerul Apărării Naţionale este cel care decide când se impune trimiterea mesajelor RO-Alert în astfel de cazuri, iar informarea respectivă este transmisă de către IGSU.

„Dă-i, că mai vine una! Dă-i drumul, că mai vine o dronă! Nu auzi? Dă-i drumul! Vine! Auzi-o! Fugi!”, strigă bărbatul care a filmat și care a postat videoclipul. 

Forțele ruse au lansat din nou drone marți dimineață. Una dintre ele a căzut în zona vămii din Orlivka, Ucraina, pe partea cealaltă a Dunării față de Isaccea, județul Tulcea.

În videoclipul postat pe Facebook se observă cum drona cade în apropiere de locul în care se afla bărbatul. Bărbatul este voluntar și face săptămânal drumuri pentru a oferi ajutor în zonele afectate de război din Ucraina.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un nou atac cu drone în apropiere de România: „Dă-i, că mai vine una!”

[Sursa foto: Facebook Petru Gabror]

Citește și: Un nou lider prietenos cu Rusia ar putea să apară în Europa

Atac cu drone în apropiere de România

Voluntarul Petru Gabor a fost contactat de Libertatea și a povestit că drona care a căzut „la câteva zeci de metri de noi, 30-40, după cum se vede și în filmare.

După ce a căzut prima am reușit doar eu și cu un autobuz să urcăm pe bac. Apoi le-am spus că se aud mai multe și cumva au realizat ce le tot spuneam și au pornit, dar abia după ce a mai picat una”.

Bărbatul a povestit că a ajuns în vamă după 2 dimineața iar drona ar fi căzut în jurul orei 2:40. 

„În momentul în care am vrut să fac vama la mașină, am auzit dronele. Ăla îmi tot zicea să fac vama, zic las-o încolo de vamă că vin drone, ce nu înțelegi? El nu pricepea, oamenii parcă erau paralizați. Când am auzit una în parcare, am accelerat și am ajuns pe bac”, povestește bărbatul pentru sursa citată anterior. 

Citește și: Un bărbat susține că oamenii lui Putin au vrut să-l omoare de 3 ori. „Eu sunt inamicul lor principal”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit acestuia există câteva pagube în port care nu au fost încă evaluate.

Citește și: VIDEO- Klaus Iohannis, despre situația dronelor căzute pe teritoriul României: „Aceste drone nu atacă România, dar, cum cad în România, aceasta este o problemă reală”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI