Poliția britanică a transmis că acest cadavru descoperit joi seara în lacul de acumulare Mugdock nu a fost încă identificat oficial, dar se crede că este vorba de David Yates, partenerul de 36 de ani al actriței, informează Sky News.

Citește și: Actriță însărcinată, găsită moartă în casă

Marelle Sturrock, o cântăreață, actriță și profesoară însărcinată în săptămâna a 29-a, a fost găsită, marți dimineața, moartă în casa sa din Glasgow, iar poliția căuta un suspect dispărut.

Citește și: O tânără de 20 de ani a fost ucisă de un bolovan aruncat de trei adolescenți

Din nefericire, nici copilul nenăscut al tinerei femei de 35 de ani nu a putut fi salvat. 

Partenerul profesoarei însărcinate, găsit mort în lac

Conform sursei citate, mai mulți scafandri au fost văzuți joi în parcul East Dumbartonshire, iar ofițerii au blocat accesul în părți extinse ale lacului de acumulare.

Cadavru găsit în lacul de acumulare

O anchetă pentru crimă este acum în curs, dar nimic nu a fost stabilit până acum care să sugereze că altcineva ar fi fost implicat în moartea lui Marelle, a transmis Poliția din Scoția.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a fost văzut ultima dată duminică, la scurt timp după ora 20.00. Seat-ul său alb Ateca a fost descoperit marți la Mugdock Country Park, la 15 km distanță de locul unde a fost găsită profesoara de actorie Sturrock.

Cei doi erau împreună de mai mulți ani

În imaginile de pe rețelele de socializare, actrița Marelle Sturrock fusese văzută distrându-se cu prietenii cu doar câteva ore sau zile înainte de moartea șocantă. 

Cine a fost  Marelle Sturrock

Marelle Sturrock s-a născut în Highlands of Scotland, iar apoi s-a mutat la Glasgow pentru a urma o carieră în artele spectacolului la vârsta de șaptesprezece ani.

Studiind teatrul muzical HND la Stow College, Marelle Sturrock și-a alimentat dorința de a cânta cu companii locale de teatru precum Eastwood Entertainers, Mad Props Theatre și Glasgow Music Theatre.

Potrivit  site-ului ei de prezentare, Marelle și-a dat seama că vocația ei în viață este să predea actorie și să lucreze cu copiii mici și s-a concentrat în ultimii ani pe acest obiectiv.

Tânăra actriță și cântăreață a aplicat pentru un masterat în teatru muzical la Universitatea de Vest a Scoției, înainte de a aplica pentru predarea la o școală primară locală.

În timp ce își perfecționa abilitățile în teatrul muzical, ea s-a pregătit și pentru o carieră în profesia de cadru didactic, adaptându-și studiile pentru a include predarea în învățământul primar.

Din păcate, moartea căzută din senin a spulberat visele actriței britanice, iar primul ei copil nu a apucat să vadă lumina zilei. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Marelle Sturrock

Marelle Sturrock

Detectivul superintendent Nicola Kilbane a refuzat să comenteze relația cuplului- sau dacă a existat vreo implicare anterioară a poliției, potrivit Sky News.

Profesoara era însărcinată în 29 de săptămâni și copilul ei nenăscut nu a supraviețuit.

Părinții și profesorii de la școala primară Sandwood, unde lucra Marelle Sturrock, au fost anunțați miercuri despre moartea ei într-o scrisoare oficială.

Aducându-i un omagiu mai târziu, directorul Fiona Donnelly a spus: „Era o persoană drăguță, bună, săritoare și grijulie, care iubea copiii și își făcea timp pentru toată lumea”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si