Close sidebar
Close sidebar

Un nou caz Alexandra Măceșanu, la Pitești! Alexandru Cumpănașu intervine: ”Au răpit-o. Am numărul mașinii”

În plină pandemie, o adolescentă a dispărut în Pitești și există indicii conform cărora ar fi fost răpită.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un nou caz ”Alexandra Măceșanu” pare să se fi petrecut în Pitești, acolo unde o adolescentă ar fi fost rpită în plină stradă și urcată cu forța într-un automobil cu numere de Vâlcea. Tânăra se numește Diana Vilcea și are 17 ani, iar în căutarea ei au plecat nu doarf polițiștii din toată țara ci și însuși Alexandru Cumpănașu. Unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat public că se va ocupa de acest caz și că are informații conform cărora în Argeș operează clanuri interlope după aceeași rețetă cu cele din Caracal, respectiv răpesc tinere pe care apoi le vând și le transformă în sclave sexuale în Europa de Vest. 

Nou caz Alexandra Măceșanu. Cumpănașu: ”3 bărbați au aruncat-o într-o mașină”

”Nr mașinii răpitorilor: VW Passat VL-XX-BRJ‼️”
Haideți să o găsim‼️ ÎNCĂ o Alexandra în Pitești: Adolescenta DIANA VILCEA în vârstă de 17 ani a fost răpită de pe stradă și băgată cu forța într-o mașină, în Pitești‼️ Fata este căutată în toată țara‼️ Tatăl fetei a reclamat dispariția miercuri seara.

Mărturiile indică RAPIREA fetei de pe stradă prin imobilizare în văzul tuturor de către 3 bărbați și aruncarea ei într-o mașină‼️ Vă rog dacă o vedeți oriunde să sunați (oricât ii detestați și urâți) la 112‼️ Asta se întâmplă pt că IPJ Argeș tolerează clanurile interlope din județ și îi acoperă‼️ Să se aștepte la furia noastră când ne vom întoarce la Câmpulung‼ ”, a scris Alexandru Cumpănașu pe contul lui de socializare. 

Este, totuși, greu de înțeles cum o femeie poate fi răpită în ziua, în amiaza mare, în plină pandemie, când se presupune că străzile sunt înțesate de forțe de ordine care te pot opri sub orice motiv doar pe baza ordonanțelor militare. Iar dacă, într-adevăr a fost răpită, iar numărul mașinii este cunoscut, de ce nu se întreprind măsuri urgente, mai ales fiind cunoscut cazul Alexandrei Măceșanu, când tânăra a dispărut pur și simplu în timp ce polițiștii erau la poarta casei lui Dincă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Decizia magistratilor a fost anuntata in urma cu putin timp! Ce se intampla cu Gheorghe Dinca si complicele lui

Citeste si: Fostul șef al Poliției Olt, Nicolae Alexe, repus în funcție! Familia Alexandrei Măceșanu e distrusă: „Umilire până la capăt!”

Citeste si: Alexandru Cumpanasu, reactie dura ce o fata a fost gasita moarta in Olt, in apropiere de Caracal

Citeste si: Alexandru Cumpanasu, reactie dura ce o fata a fost gasita moarta in Olt, in apropiere de Caracal

Nou caz Alexandra Măceșanu. Ce spune Poliția?

Joi, Poliția Română a transmis că o minoră de 17 ani, din Piteşti, este căutată la nivel naţional, după ce, miercuri seară, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, ar fi fost urcată, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Din comunicatul transmis de Poliția Română, în noaptea de miercuri spre joi, reise că tatăl fetei a sesizat, în seara zilei de 6 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti. Sfatul poliției pentru cetățeni este să sune urgent la 112 dacă o văd pe fată și în nici un caz să nu intervină personal pentru salvarea acesteia.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI