Alin Goga, fost director al direcției juridice din CNADNDR este pacientul 37 din România. El a contactat virusul în timpul unei deplasări în Germania iar la întoarcere a intrat în contact cu cel puțin 1.000 de persoane.

În prezent, Alin Goga este director de dezvoltare la Trustul de Clădiri Metropolitane, o companie deținută de Primăria Generală a Capitalei. El ocup această poziție începând de anul trecut. Ca o ironie a sorții, compania este chiar cea care a primit sarcina de a ridica celebrul Spital Metropolitan, despre care Gabriela Firea a vorbit înc din campania electorală trecută.

A fost de două ori la spital fără să i se facă testul

Într-un interviu pentru evz.ro, Alin Goga a povestit că a călătorit la Stuttgart, iar când a revenit în țară la două zile a început să aibă simptome. Alin Goga susține că primele semne au fost durerile musculare, apoi au urmat frisoanele și febra. 

Citeste si: Coronavirus, situația la nivel național. Creșterea este alarmantă. Câte cazuri sunt înregistrate

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Femeia care s-a vindecat de coronavirus a povestit ce simțea în organism atunci când era infectată: "E multă panică și multă..."

Citeste si: Drama unui italian blocat în casă cu sora moartă de coronavirus! Serviciile funerare refuză să transporte cadavrul

Bărbatul bolnav de coronavirus a dezvăluit că la spital este tratat cu Nurofen și Paracetamol, singurele pastile pe care le-a primit. De asemenea, Alin Goga a mărturisit că a intrat în contact cu 1000 de persoane după ce a revenit în țară. Bărbatul a stat alături de familie, dar a mers și la spital de mai multe ori pentru alte probleme medicale. Ceea ce ridică un semn de întrebare este că pacientul nu a fost întrebat cu cine a intrat în contact, iar membrilor familiei sale nu li s-au făcut analize pentru COVID-19.

Soția lui Goga lucrează la Guvern

Este al doilea caz de coronavirus confirmat în Primăria Capitalei, după nora angajatului de la ADP sector 4, cel care a mințit că nu a călătorit în străinătate și a împărit sute de mrțișoare pe 8 martie. Compania municipală la care lucrează Goga nu are sediu în aceeași clădire cu Primăria Generală. Pe de altă parte, soția lui Goga lucrează la Ministerul Economiei.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si