Close sidebar
Close sidebar

Un nou caz de coronavirus la Primăria Capitalei! Directorul unei companii municipale a intrat în contact cu 1.000 de persoane după ce a luat virusul

Pacientul 37 confirmat cu coronavirus este director în Primăria Capitalei și a intrat în contact cu peste 1.000 persoane.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alin Goga, fost director al direcției juridice din CNADNDR este pacientul 37 din România. El a contactat virusul în timpul unei deplasări în Germania iar la întoarcere a intrat în contact cu cel puțin 1.000 de persoane.

În prezent, Alin Goga este director de dezvoltare la Trustul de Clădiri Metropolitane, o companie deținută de Primăria Generală a Capitalei. El ocup această poziție începând de anul trecut. Ca o ironie a sorții, compania este chiar cea care a primit sarcina de a ridica celebrul Spital Metropolitan, despre care Gabriela Firea a vorbit înc din campania electorală trecută.

A fost de două ori la spital fără să i se facă testul

Într-un interviu pentru evz.ro, Alin Goga a povestit că a călătorit la Stuttgart, iar când a revenit în țară la două zile a început să aibă simptome. Alin Goga susține că primele semne au fost durerile musculare, apoi au urmat frisoanele și febra. 

Citeste si: Coronavirus, situația la nivel național. Creșterea este alarmantă. Câte cazuri sunt înregistrate

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Femeia care s-a vindecat de coronavirus a povestit ce simțea în organism atunci când era infectată: "E multă panică și multă..."

Citeste si: Drama unui italian blocat în casă cu sora moartă de coronavirus! Serviciile funerare refuză să transporte cadavrul

Bărbatul bolnav de coronavirus a dezvăluit că la spital este tratat cu Nurofen și Paracetamol, singurele pastile pe care le-a primit. De asemenea, Alin Goga a mărturisit că a intrat în contact cu 1000 de persoane după ce a revenit în țară. Bărbatul a stat alături de familie, dar a mers și la spital de mai multe ori pentru alte probleme medicale. Ceea ce ridică un semn de întrebare este că pacientul nu a fost întrebat cu cine a intrat în contact, iar membrilor familiei sale nu li s-au făcut analize pentru COVID-19.

Soția lui Goga lucrează la Guvern

Este al doilea caz de coronavirus confirmat în Primăria Capitalei, după nora angajatului de la ADP sector 4, cel care a mințit că nu a călătorit în străinătate și a împărit sute de mrțișoare pe 8 martie. Compania municipală la care lucrează Goga nu are sediu în aceeași clădire cu Primăria Generală. Pe de altă parte, soția lui Goga lucrează la Ministerul Economiei.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI