Close sidebar
Close sidebar

Un nou caz de sclavie in Italia! 35 de romani au fost eliberati de politisti. Traiau in conditii inumane si munceau si pana la 17 ore pe zi

Politia din Italia a eliberat 35 de muncitori romani de la o ferma agricola unde erau tinuti ca sclavi si tratati ca niste animale. Acestia erau obligati sa munceasca chiar si 17 ore pe zi, fara odihna, iar plata era injositoare: un euro pe ora.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cotidianul La Repubblica scrie ca doua persoane au fost arestate, proprietarul firmei respective, un cetatean italian, si un roman, omul sau de incredere. 35 de romani au fost eliberati de catre politisti.

Potrivit acestei surse, romanii au venit sa munceasca cu promisiunea unui loc de munca normal. Odata ajunsi aici, totul s-a transformat intr-un cosmar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Muncitorii aveau voie la dusuri doar 5 minute pe zi, iar din salariu li se retineau diferite sume pentru plata transportului din Romania şi alte cheltuieli reale sau imaginare. Astfel, primeau maxim 200 de euro pe luna. 

Cei care indrazneau sa se planga sau sa se revolte, erau batuti cu bestialitate chiar de catre un roman. in varsta de 25 de ani, seful firmei.

Imaginile publicate de cotidianul Italian arata conditiile ingrozitoare in care traiau romanii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI