La mai bine de un an de la moartea teribilă a Alexandrei R. în Nürnberg, poliția și-a încheiat ancheta. Se pare că doi bărbați au fost acuzați de crimă și luare de ostatici, mai exact partenerul ei, în vârstă de 50 de ani și un prieten de-al acestuia, a anunțat marți procuratura. 

Care ar fi fost planul celor doi bărbați?

Însă, în continuare cadavrul ei este de negăsit de anchetatori, din decembrie 2022.

Femeia în vârstă de 39 de ani și-ar fi dus copilul adoptiv la grădiniță și apoi a dispărut în mod misterios. Suspecții ar fi urmărit-o pe femeia însărcinată în 8 luni de zile cu o mașină împrumutată până la o proprietate părăsită pe care aceasta o deținea în Schwabach, la sud de Nürnberg. Mai departe, aceștia ar fi imobilizat-o pe femeie și au dus-o la un depozit din Hilpoltstein, acolo unde au forțat-o să-și retragă acuzațiile penale depuse împotriva lor. Apoi au ucis-o pe Alexandra R. și au ascuns cadavrul într-o locație necunoscută, susține Parchetul din Nürnberg-Fürth.

Româncă însărcinată moartă Germania

Alexandra R. era însărcinată în 8 luni atunci când a dispărut fără urmă.

[Sursa foto: Libertatea]

Citește și: Descoperire șocantă în Capitală! Cadavrul unei femei, găsit de polițiști în râul Dâmbovița

Conform procuratorii, cei doi indivizi ar fi foarte discreți, și nu au dorit să spună până în acest moment unde s-ar afla trupul Alexandrei. De altfel, ei se află în arest preventiv din septembrie 2023.

De ce ar fi recurs vinovații la un astfel de gest teribil?

Chiar și în aceste condiții, anchetatorii spun că cei doi vor ceda la un moment dat și vor dezvălui cele întâmplate. Se pare că la mijloc ar fi fost niște discuții legate de bani, ceea ce a aprins scânteia în relația de cuplu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Rechizitoriul a fost primit de către tribunalul districtual, a declarat purtătoarea de cuvânt a tribunalului, Tina Haase. În lipsa unui cadavru infracțiunea ar putea fi dovedită prin anumite urme și declarații ale martorilor, a mai spus Haase, conform inFranken.

"Este mai dificil, bineînțeles, deoarece cadavrul este o probă semnificativă", a mărturisit aceasta pentru sursa menționată. Oamenii legii se așteaptă acum ca peste 100 de martori și zece experți să depună mărturie în instanță.  

Româncă însărcinată moartă Germania

El este Ugur T, unul dinte presupușii asasini ai Alexandrei.

[Sursa foto: Bild]

Citeste si: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Citește și: O mămică de 26 de ani a murit în taxi, la scurt timp după o operație estetică de „lifting brazilian”

Cei doi bărbați ar fi încercat și să-i inducă în eroare pe oamenii legii, astfel că după crimă, aceștia ar fi trimis mesaje de adio de pe telefonul mobil al victimei și l-ar fi dus în Italia. Plecarea femeii într-o altă țară s-a dovedit și ea a fi neplauzibilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si