Andra Geanina Rusu este membru în partidul PSD și după multe încercări nereușite de a intra în Barou, în 2014 își vede visul cu ochii și devine avocat stagiar.

În 2017 însă, blonda pica la un examen pentru ocuparea funcției de Consilier Juridic în Cadrul Unității de Implementare a Proiectelor, Direcția Proiecte și Programe de Dezvoltare Județeană.

Citeste si: Toată lumea în caută pe Alexandru! Nimeni nu mai știe nimic de tânărul de 15 ani! Dacă îl vezi, sună de URGENȚĂ la 112

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dar nu aceasta era marea reușită de care vorbește presa locală. Conform EVz, pe 3 ianuarie 2019 Andra Geanina Rusu ajunge consilier juridic la Ministerul Mediului și astfel a reuşit să obţină un loc călduţ la guvernare.

Sursa mai sus menționată spune că Rusu s-a transferat anul acesta de la Direcția Pentru Protecția Copilului Neamț, direct consilier juridic la Ministerul Mediului și că a beneficiat de ajutorul șefului CV Neamț, nimeni altul decât Ionel Arsene, baron de Neamț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si