Gabriel, noul concurent de la Puterea Dragostei este în centrul atenției. Ligi și Daiana se pare că încearcă din răsputeri să-i intre pe sub piele.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei a fost prinsă cu minciuna! Ce a făcut concurenta în România

Citeste si: Nelson Mondialu, atacat din toate părțile! Un fost concurent în casa Puterea Dragostei sare la gâtul tatălui lui Livian

Gabriel de la "Puterea dragostei", surprins alaturi de Ligi, in spatele camerelor de filmat! Iata cum au fost fotografiati impreuna

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Fratele Biancăi de la Puterea Dragostei, lucruri neștiute despre sora lui

Gabriel este unul dintre noii concurenti intrati in emisiune.

Gabriel a intrat de curand in casa "Puterea dragostei" si a venit hotarat sa isi gaseasca jumatatea. Tanarul a dansat cu Berna, dar si-ar fi dorit sa danseze cu Ella. Ea e cea pentru care a intrat, lipsind insa in emisiunea de astazi "Puterea dragostei".


Intrebat daca are emotii, Gabriel a raspuns ca nu are si mai mult decat atat le-a dezvaluit fetelor ca practica fotbal de performanta.
Acesta a fost provocat de concurente sa faca un top trei cele mai indragite fete, iar acesta a mentionat ca cele care i-au atras atentia sunt Ella, Berna si Andreea Pirui.
Gabriel nu s-a sfiit sa le impartaseasca fanilor sai din mediul virtual, imagini inedite in care apare la bordul masinii sale de fite.
Se pare ca tanarul conduce in Romania, un model de Volkswagen.
De curand, Gabriel a fost fotografiat alaturi de Ligi si nu s-a sfiit sa posteze imaginea pe contul lui de socializare in ciuda faptului ca frumoasa concurenta este deja implicata intr-o relatie cu Philip.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si