Și în această săptămână au loc tensiuni in casa Puterea Dragostei, însă acestea sunt presărate cu clipe de romantism din partea unor concurenți, aacestia amintindu-și scopul pentru care au venit în emisiune.

Radu încerca să o cucerească pe ceaa mai nouă concurentă, Aurora. Bărbatul își face curaj și o sărută pe fată, astfel se pare că în casa iubirii se va anunța un nou cuplu oficial.

Citeste si: Cum arăta Amira Ramona de la „Puterea Dragostei” înainte de a păși în cadrul competiției?! Imagini de neratat

Radu a sărutat-o pe noua concurentă de la Puterea Dragostei! Vor forma cei doi un cuplu?

După tensiuni și certuri interminabile iată că au sosit și momentele de tandrețe și relaxare între concurenții di casa Puterea Dragostei.

Chiar Radu, unul dintre cei mai nonconformiști concurenți ai emisiunii, încearcă să formeze un cuplu cu Aurora, concurenta nou intrată în competiție, asta după ce a sărutat-o.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este, de fapt, Aurora de la „Puterea Dragostei”?! Imagini de neratat

Un nou cuplu în casa Puterea Dragostei? Despre cine este vorba?
Un nou cuplu în casa Puterea Dragostei? Despre cine este vorba?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cine este noul concurent de la „Puterea Dragostei”? Dezvăluiri incredibile: „..Are iubită acasă!”

Va reuși Radu să formeze un cuplu cu noua concurentă, asta după ce a căutat fericirea în fiecare dintre celelalte colege ale sale?

Pe de altă parte, Marinescu încearcă reintre în grațiile fostei sale iubite, Maria, dat fiind faptul că cei doi amorezi s-au despărțit, din nou, spre surprinderea concurenților, dar și a fanilor care îi susțineau necontenit.

Însă Radu, cel care a încercat până acum să-și găsească o parteeră pe măsura așteptărilor și care să nu-l dezamăgească, iată că acum se îndreaptă cu pași repezi spre Aurora, cea care a intrat în competiție pentru Alex.

Citeste si: Roxana de la „Puterea Dragostei” și iubitul marocan au făcut senzație la piscină. Imagini inedite cu cei doi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si