Seismul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 14 km NV de Târgu Jiu, 69 km NE de Drobeta-Turnu Severin, 70 km S de Hunedoara, 84 km S de Deva, 94 km V de Râmnicu Vâlcea.

Un nou cutremur a avut loc în Gorj

”În ziua de 12 Martie 2023, la ora 14:15:09 (ora locală a României), s-a produs în OLTENIA, GORJ un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.6, la adâncimea de 16 km ”,

a transmis, duminică, INFP.

Citește și: Un nou seism a avut loc în Turcia. Ce magnitudine a avut cutremurul

Un nou cutremur a avut loc în Turcia

După producerea seismului cu magnitudinea de 4,1 grade, au avut loc alte cinci replici cu magnitudini cuprinse între 2,0 și 3,0 grade pe scara Richter. 

Citește și: VIDEO Mai multe cutremure în Gorj, la doar câteva ore după cel din Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 7.8 grade a avut loc în Turcia la începutul acestui an, cutremur care a luat viața a peste 55.200 de persoane în Turcia și Siria.

Mai multe cutremure în Gorj, la doar câteva ore după cel din Vrancea

Un nou cutremur s-a produs sâmbătă, 11 martie, în jurul orei 16:17:05. Seismul a avut loc în zona Olteniei, Gorj, și a avut o magnitudine de 3.6

grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 15 kilometri. Cutremurul s-a resimțit la 16km NV de Târgu Jiu, 67km S de Hunedoara, 73km NE de Drobeta-Turnu Severin, 81km S de Deva, 93km V de Râmnicu Vâlcea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citește și: Cutremur cu magnitudinea 4 în România

Oamenii au trăit clipe de coșmar. 

Alte două cutremure s-au produs în aceeași regiune pe parcursul acestei după-amiezi. Primul dintre ele a avut loc la ora 15:25.

Seismul cu magnitudinea 2.4 grade și adâncimea de 15.4 km avut loc la 17km NV de Târgu Jiu, 66km S de Hunedoara, 72km NE de Drobeta-Turnu Severin, 80km S de Deva, 95km V de Râmnicu Vâlcea. Cel de-al doilea cutremur a avut loc la doar trei minute distanță și a avut o magnitudine de 2.5 grade pe scara Richter.

Citește și: Două cutremure puternice au lovit Italia. Trenurile au fost suspendate, iar oamenii au ieșit în stradă, îngroziți

Cutremurul s-a resimțit în Râmnicu Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Hunedoara și Deva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si