Close sidebar
Close sidebar

Un nou incendiu a izbucnit într-o secție ATI

Un alt incendiu s-a produs vineri într-un spital din ţară, în plină pandemie. De data aceasta, la o secţie de Terapie Intensivă a Clinicii Medicale III din Târgu-Mureș.

Andreea Bolocan,

Un nou incendiu a avut loc într-o secție ATI [Sursa foto: zf.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incendiul a izbucnit la o priză din secția de Terapie Intensivă a Clinicii Medicală III. „Incendiul a fost lichidat de către personalul propriu până la sosirea forțelor de intervenție”, a anunțat, vineri dimineață, ISU Mureș.

”Incendiul a fost stins de către personalul propriu, colegii au constatat că a fost vorba despre o priză care s-a aprins. Șase pacienți erau în salon, nu a fost nevoie să fie evacuați, doar pacientul care stătea lângă priză a fost mutat. A fost un incident minor. Pacienții rămân în același salon”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Târgu Mureș, Dan Petru Daniel, la Digi24.

Incendiul ar fi izbucnit de la un scurt circuit

Acesta a spus că poate fi vorba despre un simplu scurt circuit, însă nu are încă informațiile legate de cauza incidentului. Echipajele ISU se întorc deja la bază, a mai precizat el.

Pe 14 noiembrie, un incendiu a izbucnit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț, provocând o tragedie.

Pacienții internați pe secție erau bolnavi cu Covid-19.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Zece pacienți au muri în acea noapte, iar șase răniți au fost transferați la Iași, în timp ce medicul de gardă- care a suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului, după ce a încercat să salveze pacienți- a fost transferat la un spital din Belgia. Singurul pacient supraviețuitor al tragediei de la ATI Piatra Neamț a ieșit, duminică, de la Terapie Intensivă, unde era internat din cauza coronavirusului.

Acesta a fost internat la secția exterioară Lețcani, din Iași.

Citeste si: Rafila: „Mă aştept ca la jumătatea lunii decembrie să avem foarte multe cazuri în spitale şi foarte multe decese”

Citeste si: Ce se va întâmpla cu orașul Constanța în următoarele două săptămâni

Acesta este al treilea incendiu în spital din ultima vreme

Pe 22 noiembrie, un incendiu a avut loc la un spital din Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit pentru a stinge focul provocat de un scurtcircuit electric la un corp de iluminat dintr-o baie de la spitalul CFR din Cluj-Napoca.

Incendiul venea după aproximativ o săptămână de la tragedia din Piatra Neamţ, acolo unde în incendiul de la secţia ATI, au murit 15 bolnavi.

Sursa: Hotnews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI