In aceste conditii, la Iasi, a luat nastere un partid nou care isi doreste sa restructureze Romania si sa ajute tara sa aiba o dezvoltare corecta in toate domeniile.

"In fata valurilor de masuri politico-economice generate de clasa politica actuala, ce au cauzat scaderea calitatii vietii, cresterea excesiva a emigratiei, scaderea nivelului învatamantului, a protectiei sociale si ineficienta sistemului de sanatate, grupul de initiativa a hotarat crearea unei noi formatiuni politice denumita Partidul Dezvoltarii Nationale (PDN) Iasi.

In aceasta formatiune, fondatorii îsi propun atragerea ca membrii a persoanelor care doresc dezvoltarea corecta a natiunii în toate domeniile. Persoane, care prin gradul lor de experienta si competenta, pot duce la crearea unei platforme stabile si predictibile din punct de vedere economic si juridic, atat de necesara dezvoltarii armonioase si solide a întreprinderilor romanesti, implicit economiei nationale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Spania este în stare de șoc după ce fiul unui actor celebru a fost condamnat pe viață în Thailanda pentru o crimă- antena3.ro

In actiunea sa politica, PDN Iasi, ca partid de centru urmareste respectarea valorilor universale ale libertatii si demnitatii umane, precum si a valorilor traditionale ale poporului roman.

PDN Iasi se defineste ca o miscare politica moderna, aflata în centrul spectrului politic romanesc cu o doctrina predominanta catre principiile liberalismului autentic.
Romania si romanii au nevoie de un partid curat care sa le produca schimbarea",
este mesajul transmis de presedintele PDN Iasi, Demis Rusu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si