Florin Duduianu, cunoscut sub numele de Anaser este în război cu oamenii legii. În timpul raziilor efectuate asupra clanului Duduianu, i-au ridicat, în vederea confiscării, mai multe bunuri din locuința sa.
Printre aceste bunuri confiscate s-ar număra și celebrele telefoane și stick-uri pe care ar fi stocate detalii despre controversata întâlnire de la biserică dintre capii poliției și liderii clanului Duduianu.

Citeste si: Petrecere în familia Daianei Marcu de la „Puterea Dragostei”: „Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Preşedintele Biroului Electoral Sector 1 a fost confirmat cu COVID-19- surse

Florin Duduianu declară că aceste lucruri i-au fost ridicate abuziv și i-a chemat astfel în instanță pe polițiștii care au participat la percheziții. Judecătorii vor hotărî ce anume se va întâmpla cu solicitarea făcută de interlop.

Florin Duduianu, scandal uriaș cu clanul Săraru

Florin Duduianu ar fi fost bătut până la spitalizare de interlopii craioveni din clanul Sărdaru. Totul s-ar fi întâmplat în Marea Britanie.

Florin Duduianu, probleme mari cu legea

„Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie și șantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente – D.G.P.M.B., sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1. Față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive în aceeași cauză.

La data de 14 august 2020, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, față de doi bărbați, membri ai unui grup infracțional, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și șantaj. Cei doi au fost dați în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Române.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si