Alexandru Avadanei a povestit pe pagina lui de socializare cum soferul autobuzului in care voia sa se urce cu cel mic a inchis usile si a prins caruciorul intre ele, carucior in care se afla copilul sau de doar un an. Tanarul a povestit ca usile s-au inchis in momentul in care voia sa urce caruciorul in autobuz, iar daca nu tipa disperat la sofer s-ar fi produs o adevarata tragedie.

Postarea de pe Facebook a barbatului a starnit numeroase reactii din partea prietenilor virtuali, care au empatizat cu el.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Un scandal asemanator s-a produs in urma cu doua saptamani, cand vatmanul tramvaiului 1 din Capitala a lasat in statie o fetita, dupa care a inchis usile si a plecat, inainte ca bunicul copilei sa coboare si el. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si