Close sidebar
Close sidebar

Un nou scandal în showbiz-ul românesc. Alex Bodi face declarații despre Florin Salam, pe care l-ar fi împrumutat cu bani

Alex Bodi susține că l-ar fi împrumutat cu bani pe Florin Salam timp de zece ani. Declarațiile vin după ce manelistul a spus că afaceristul l-ar fi păcălit într-o altă afacere.

Diana Bostan,

Alex Bodi și Florin Salam


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Afacerist ul s-a arătat deranjat de faptul că manelistul a spus că i-a dat țeapă, în contextul în care el l-ar fi împrumutat cu bani timp de zece ani.

Alex Bodi face declarații despre Florin Salam, pe care l-ar fi împrumutat cu bani

''Nu știu de unde tupeul ăsta al lui, el mă știe, avem o groază de prieteni comuni. Ne știm de o grămadă de ani, l-am salvat din anumite chestii, ca să nu dau nume și întâmplări. Nu știu ce-a fost în mintea lui să zică: ''Ca să stai lângă Salam trebuie să ai putere, trebuie să bagi mâna în buzunar''.

Numai de rușine că știa câți bani a luat de la mine timp de 10 ani, nu trebuia să pomenească.

Citește și: Clipe grele pentru Dani Mocanu! Mama manelistului s-a operat în Turcia, iar el nu i-a putut fi alături

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vrea să fiu eu arogant cu el? Dacă vrea să fiu eu arogant cu el cred că iese în minus, în 50 de direcții. Nu există unul să zică: ''Bodi, trebuie să-mi un euro''. Dacă vorbim de onoare și seriozitate lui cred că i-au bătut mulți la ușă când făcea niște chestii.

Ai tu bani ca să fac cu tine bani? El trebuia să-mi mulțumescă că am vrut să-l ajut.'',  a declarat Alex Bodi, în exclusivitate, la Antena Stars.

Afaceristul îl atacă pe Florin Salam

Alex Bodi susține că Florin Salam nu ar avea atât de mulți bani pe cât ar vrea să arate: ” Adică puterea lui comparativ cu mine, dar ar trebui să cânte vreo 30 de ani zi de zi, bine, ca să ajungă la un prag”.

Citește și: Ce se întâmplă cu averea artistică a lui Petrică Mîţu Stoian. S-a decis cine îi va prelua repertoriul

Afaceristul este de părere că oamenii l-au ridicat și că nu înțelege unde este puterea lui, el fiind cântăreț.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI