Close sidebar
Close sidebar

Un nou specialist la Kfetele.ro! Antrenorul vedetelor, Alex Cristi, ne invata tot ce trebuie sa stim despre fitness

Antrenorul vedetelor, Alex Cristi, este noul specialist Kfetele.ro in fitness. Antrenorul personal ne va da cele mai importante sfaturi in ceea ce priveste un corp sanatos prin exercitii fizice. De acum nu mai trebuie sa mergeti la sala zilnic, le puteti incerca chiar la voi acasa.

Catalin Patru,


DISTRIBUIE
acest articol

Alex Cristi este cunoscut pentru ca lucreaza alaturi de Alexander Florescu la Futura Gym. Ei antreneaza impreuna foarte multe vedete din Romania. Chiar veti vedea si in filmuletele de pe Kfetele.ro, vedete care va vor prezenta exercitiile. Alex Cristi s-a ocupat in aceasta vara si de copiii care sufera de obezitate, reusind performante incredibile alaturi de cei mici.

Pe Kfetele.ro, veti gasi cele mai importante sfaturi despre un corp frumos si sanatos si veti afla ce trebuie sa faceti pentru a scapa de kilogramele in plus.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vezi AICI ce exercitii iti recomanda specialistul Kfetele.ro, Alex Cristi, pentru a scapa de celulita.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI