"Sunt noutati care se verifica, insa sfant ramane modul de a consuma alimente putin, in cantitate mica si sufificiente calorii venite din nutrient
Numai ca, atunci cand vine vorba de mancare, romanii prefera portiile mari.
"Isi pot permite acest stil de alimentative doar daca muncesc foarte mult fizic. Nu-i poti cere unui om care munceste in mina sau are mult efort fizic de facut sau un sportive de performanta, sa manance putin.
Vechile obiceiuri nu se dezvata cu una-cu doua, iar mesele imbelsugate sunt inca la mare cautare. Nu e nimic rau in asta, cat timp "belsugul" alimentar se obtine din legume.Dar cand in meniu predomina proteina animala situatia se schimba.
"A manca o bucata de slanina conisderabila cantitativ in 2 zile este mult, pentru ca e o grasime saturate, daca mai e si afumata mai are si nutriti a fost expusa la sodium, deci are o gramada de bube.
Portile mici si dese favorizeaza digestia si accelereaza metabolismul, atata timp cat frecventa este una adecvata, adica la un interval de 3-4 ore.
"Trebuie inteles un lucru: nimic ce e comestibil nu ucide daca e in cantitate f mica, asadra nu trebuie exclus nimic din dieta".
Portiile de mancare se pot stabili in functie de marimea palmei fiecarei persoane in parte.