Un cercetator de la Harvard, David Ludwig, a realizat un studiu care a dezvaluit ca grasimea extrasa din lapte este inlocuita cu zahar, relateaza realitatea.net. Studiul a fost publicat in Asociaţiei Americane de Pediatrie arata ca acest tip de lapte ar putea fi extrem de daunator pentru organism daca este consumat pe o perioada lunga de timp.

Tocmai din acest motiv, cercetatorul contesta publicitatea de care beneficiaza laptele cu 0% grasimi si cosidera ca acesta, la fel ca bauturile care contin zaharuri si calorii, sa fie supus unor norme specifice de promovare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si