Părinții trebuie să fie foarte atenți la simptomele copiilor, asta pentru că un nou virus se răspândește foarte ușor în rândul acestora.
Medicii din România au făcut un avertisment serios cu privire la acest adenovirus. Simptomele care por apărea sunt specifice unei infecții respiratorii, dar pot apărea și altele, cum ar fi diaree, febră mare, vărsături, tuse sau ochi roșii.

Citește și: Un bebeluș de doar 8 luni din Iași, a fost internat cu flurona la ATI. Care este starea copilașului

La copii există situații în care poate fi necesară internarea, asta pentru că acest virus poate aduce complicații.
La Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, aproximativ 10-15% dintre persoanele care se prezintă sunt copii care au fost infectaţi cu acest virus nou numit adenovirus.

Citește și: O tânără a primit, timp de 6 luni, diagnostice greșite, de la epilepsie la cancer și apoi verdictul crunt

Un bebeluș de doar 8 luni din Iași, a fost internat cu flurona la ATI. Care este starea copilașului

Un bebeluș a ajuns la ATI, după ce a fost confirmat cu Flurona. Ce a transmis conducerea spitalului din Iași, unde a fost internat micuțul. Micuțul a fost confirmat cu virusul gripal tip B și Covid 19, fiind ulterior internat la secția ATI Boli Infecțioasă, la Spitalul pentru Copii din Iași.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  O elevă din Satu Mare a decedat în urma unei pneumonii

Bebelușul a ajuns la spital pe data de februarie. Micuțul prezenta  simptomatologie  respiratorie, febră înaltă, inapetență, tranzit intestinal accelerat și semne de deshidratare acută.

„A fost imediat spitalizat în secţia ATI Boli Infecţioase, iar în urma analizelor de laborator reiese că acesta este infectat şi cu virus gripal tip B şi SARS-CoV2. Starea generală este influenţată dar, potrivit medicilor curanţi, se află în afara oricărui pericol, primind în continuare tratament specific şi fiind monitorizat atent de către personalul secţiei ATI şi Boli Infecţioase", a transmis conducerea spitalului din Iaşi, pentru Agerpres.

Citește și:  România, număr record de decese din cauza gripei. O fetiță de 7 luni din Bistrița a murit după ce s-a infectat cu virusul gripal. Ce a transmis Ministrul Sănătății?

Acesta este primul caz confirmat de flurona la Spitalul pentru Copii din Iași.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si