Close sidebar
Close sidebar

Un număr de 24 de angajaţi ai Spitalului Judeţean din Focşani, confirmaţi cu coronavirus

Un număr de 24 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani sunt confirmaţi cu coronavirus, potrivit conducerii militare interimare a unităţii sanitare. Aceştia au forme uşoare de boală.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

"24 de angajaţi ai spitalului sunt confirmaţi Covid pozitiv. Este vorba despre 13 asistente, doi medici, 7 infirmiere, un brancardier şi un angajat din sectorul de suport. Pe secţii vorbim despre 9 din Secţia Cardiologie, 3- Nefrologie, 3- Interne, 1- Radiologie, 2- Chirurgie, 1- UPU, 1 -Psihiatrie, 1- Infecţioase, 1- Bloc operator, 1- compartiment prevenirea infecţiilor asociate actului medical”, a declarat colonel doctor Alexandru Keresztes, manager interimar al Spitalului Judeţean din Focşani.

Citeste si: Drob de miel. Rețeta veche a lui Radu Anton Roman. Ingredientul secret care îi dă tot gustul!

De asemenea, el a spus că la Spitalul "Sf Pantelimon" sunt internate două persoane infectate cu coronavirus care se află în stare foarte gravă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Cele două persoane care se află la Terapie Intensivă sunt într-o situaţie foarte gravă. Ele sunt intubate şi sunt cu comorbidităţi asociate”, a afirmat el.

Citeste si: Guvernul a prelungit termenele pentru depunerea documentelor necesare indemnizaţiei de şomaj

O echipă din Ministerul Apărării Naţionale (MApN), condusă de colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgenţă “Regina Maria” din Braşov, a preluat, luni, managementul medical şi operaţional al Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Sf. Pantelimon” Focşani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI