Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, in ultimele 24 de ore, politistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Oravita, judetul Caras-Severin, in cooperare cu jandarmi, au prins, in localitatile Comoraste, Agadici, Varadia, Doclin, Vrani si  Forotic, mai multe grupuri de persoane, care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii.

"Avand in vedere ca persoanele in cauza nu isi justificau prezenta in zona, acestea au fost duse la sediul Politiei de Frontiera pentru cercetari.

in urma verificarilor preliminare, s-a stabilit ca este vorba despre 35 de cetateni pakistanezi si irakieni, 31 de adulti, cu varste cuprinse intre 18 si 75 de ani, si patru minori, cu varste intre 2 si 17 ani", se arata in comunicat.

Migrantii au declarat ca au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge in tari din vestul Europei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Si politistii de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Moravita, judetul Timis, au prins, in apropierea localitatii Butin, trei cetateni straini care nu isi justificau prezenta in zona, ei fiind transportati la sediul institutiei pentru cercetari.

In urma verificarilor s-a stabilit ca barbatii sunt din Pakistan si au varste cuprinse intre 19 si 26 de ani. Ei au declarat ca intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei.         

Politistii fac cercetari pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si