Close sidebar
Close sidebar

Un obsedat sexual care a ademenit mai multe fetite si le mangaia in zonele intime e liber pe strazi. Barbatul din Focsani a scapat fara nicio zi de inchisoare

Maricel Busila, un contabil de 40 de ani din Focsani, a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare pentru corupere sexuala a minorilor. Barbatul a ademenit mai multe fetite pe care le mangaia in zonele intime. Chiar si asa, judecatorii au decis ca barbatul nu este un pericol public. El sustine in continuare ca este nevinovat si e hotarat sa publice cateva imagini video care ar demonstra ca nu s-a atins de niciuna dintre copile.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul a inceput in 30 martie, 2015, cand barbatul a chemat la el acasa o fetita de 7 ani careia ar fi vrut sa ii repare bicileta. Barbatul s-a apropiat de ea si a inceput sa o mangaie pe fund si picioare. Fetita a povestit totul parintilor care au reusit sa il identifice pe barbat.

Barbatul a incercat sa demeneasca o alta fetita, tot de 7 anisori, spunandu-i ca ii va cumpara inghetata sau o papusa. Cand minora s-a apropiat, a inceput sa o mangaie in zonele intime. La fel s-a intampalt si cu a treia fetita, care a refuzat insa sa se apropie de el, relateaza adevarul.ro.

Sursa foto: adevarul.ro

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Barbatul isi sustine nevinovatia si e dispus sa dea publicitatii cateva imagini video care ar demonstra ca nu a facut nimic din toate acestea.

"Cred ca s-a tinut cont doar de declaratiile date de minore, parinti si prietenii parintilor, deoarece parintii se cunosc între ei, fetele fiind colege de scoala si prietene.

Referitor la proba video din fata scolii, pe imagini nu se vede altceva decât ca eu stau acolo cu masina si fumez, fara sa cobor din aceasta, sa ofer înghetata si papusi, fara sa ating, dezbrac si sa abuzez un copil. Tot în imagini se vede cum niciuna dintre fete nu se sperie, nu tipa, nu fuge, ba ramân în continuare lânga masina în acea parcare. În imagini se mai vad multe persoane care circula prin acea parcare, inclusiv agentii de paza de la scoala", a declarat Maricel Busila pentru Monitorul de Vrancea.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI