Close sidebar
Close sidebar

Un ofiter de politie s-a certat cu sotia, a dat foc apartamentului in care locuiau si a impuscat un alt politist. Material difuzat la Stirile Kanal D de la 12:30!

A fost nebunie azi-noapte, intr-un bloc din Pitesti. Un politist a dat foc apartamentului in care locuia cu sotia si copiii acesteia, apoi a fost la un pas sa omoare alte doua persoane. Barbatul, ametit bine de aburii alcoolului, s-a certat cu nevasta, a batut-o, apoi si-a scos pistolul si a recurs la gesturi extreme.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Totul a pornit de la o banala discutie in familie. Insa barbatul, vulcanic din fire, s-a enervat rapid. Omul venise ametit acasa iar aburii alcoolului i-au intins nervii. A batut-o pe femeie, care s-a ales cu o hemoragie oculara si a avut nevoie sa mearga de urgenta la spital. Aceasta si-a luat din casa si copiii pe care ii avea dintr-o alta casnicie. Atunci s-a declansat infernul. Furios ca a ramas singur, barbatul a dat foc apartamentului in care stateau cu chirie si a pornit-o la goana dupa femeie! Nu a ajuns prea departe insa, caci odata ce a inceput agitatia in bloc, omul s-a intors. Abia atunci a inceput cosmarul si pentru ceilalti locatari.

"I-am vazut pistolul, stiam ca este inarmat de la prietena, sotia ce-i este dansului, stiam ca e inarmat, a mai avut altercatii in parc", a spus cineva.

"La momentul la care faceau cercetarea cauzei incendiului au auzit pe scara blocului mai multa galagie si au incercat sa se autoevacueze", a declarat Cristian Barbulescu de la ISU.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

In timp ce oamenii legii faceau cercetari legate de flacarile izbucnite in imobil, a aparut si politistul care si-a incendiat casa. Acela a fost momentul in care omul a luat-o razna.

A ranit un coleg al sau, politist, dar si pe proprietara apartamentului in care locuia. Femeia a scapat insa usor si a fost externata dupa scurt timp.

"Cele doua victime un traumatism cranio-cerebral prin impuscare cu o plaga de aprox 4 cm, fara leziuni osoase la nivelul craniului, cealalta victima o plaga escoriata de genunchi, fara interesare ososasa, musculara."

, a spus medicul de la spital.

Barbatul a ajuns pe mainile colegilor, care l-au retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de tentativa de omor. Judecatorii vor decide acum daca individul va fi arestat preventiv. Arma cu care barbatul a fost la un pas de un mascaru ii apartine iar el este angajat in cadrul Directiei de Informatii si Protectie Interna. Oamenii legii cerceteaza acum sa vada daca politistul este la zi cu toate examenele psihologice si care este calificativul pe care l-a luat acesta la ultima testare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI