Magnatul rus a fost găsit împușcat în propria locuință. Iuri Voronov este în vârstă de 61 de ani și deținea o companie de logistică importantă.

Magnatul rus a fost găsit împușcat în cap în piscină

De la începutul anului, alți cinci oligarhi ruși au murit în circumstanțe misterioase. Anchetatorii pun decesul pe seama unei dispute cu partenerii de afaceri.

Citeste si: Cine sunt ''șamanii'', batalionul ucrainean din cadrul Forțelor pentru Operații Speciale. Au mutat războiul dincolo de graniţă, în Rusia

Soția afaceristului a mărturisit că cel mai probabil vinovați sunt unii parteneri de afaceri neloiali și că Iuri ar fi pierdut foarte mulți bani în urma unor afaceri.

Anchetatorii sunt de părere că aceste sinucideri sunt înscenate

Un alt oficial rus, Alexander Tiulakov, a fost găsit spânzurat în locuința sa. Însă presa locală susține că pe corpul bărbatului erau urme de bătaie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Rușii au scos la vânzare cerealele furate de la ucraineni. Care sunt țările dispuse să le cumpere

Un caz răsunător este și cel al lui Alexander Subbotin, în vârstă de 43 de ani, fost director executiv al gigantului energetic Lukoil.

Potrivit anchetatorilor el s-ar fi otrăvit cu venin de broască râioasă, iar acest lucru a declanșat un atac de cord.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si