Individul în vârstă de 33 de ani a fost jandarmi la o pensiune din Arad, în urma unui apel efectuat la numărul de urgențe 112, venit din partea unei femei care a reclamat că bărbatul i-ar datora o sumă de bani și nu mai vrea să-i înapoieze.

Citeste si: Jandarm din Alba, găsit împușcat cu două gloanțe în piept

Femeia a sunat la 112 pentru că bărbatul refuza să o plătească

Jandarmii din Arad s-au deplasat la adresa indicată de femeie, unde i-au găsit pe cei doi. În urma verificărilor efectuate au stabilit că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip „coronavirus asociat” și că acesta avea obligația legală să stea în carantină la domiciliu timp de 14 zile, respectiv până în data de 30 noiembrie inclusiv.

Un oltean care nu a respectat carantina, a fost dat de gol de o prostituată pe care nu a plătit-o. Amândoi au fost amendați

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Deținutul extrem de periculos, evadat de mai bine de două zile din Arestul IPJ Dolj, a fost prins

În legătură cu scandalul dintre cele două persoane, motivul pentru care femeia a apelat la 112, este faptul că bărbatul refuza să îi plătească serviciile sexuale oferite.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un tată și cei doi copii ai săi. Și-au pierdut viața într-un accident teribil, după ce au fost spulberați de camion

Cei doi au fost amendați

Oamenii legii l-au sancționat contravențional pe bărbat cu o amendă în valoare de 3.000 de lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat.

Totodată, femeia a fost sancționată contravențional cu o amendă de 500 de lei pentru „atragerea de persoane, sub orice formă, săvârșită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obține foloase materiale”.

Citeste si: A furat banii din cutia de donații pentru copii ca să-și plătească bagajul suplimentar în Aeroportul din Timișoara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si