Cerșetorul îl suspecta pe omul străzii de faptul că i-ar fi sustras banii pe care îi câștigase din cerșetorie.

Un om al străzii a decedat după ce a fost bătut crunt de un cerșetor

„În fapt, s-a reţinut din mijloacele de probă administrate în cauză că în după-amiaza  zilei de 24.06.2023,  în timp ce se afla pe spaţiul verde din proximitatea Teatrului Naţional Iaşi, pe fondul consumului de alcool, stupefiante (prenadez, etnobotanice) şi a suspiciunii că victima C.I.

(persoană fără adăpost) îi fura banii pe care el îi obţinea din cerşit, inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu mijloace contondente (membrele amputate parţial şi picioarele) în zona feţei, capului şi a coloanei cervicale, determinând căderea acesteia cu extremitatea cefalică frontală pe un plan dur (blocuri de piatră aflate pe iarbă), cauzându-i leziuni ce au determinat decesul acesteia la data de 07.07.2023”; informează, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Citește și: VIDEO- Tânăr bătut de doi frați într-o sală de jocuri din județul Iași, pentru că nu le-ar fi răspuns la salut

În urma loviturilor brutale, omul străzii a decedat în luna iunie, la două săptămâni după atac.

Citește și: Opt vaci au fost lovite de trăsnet. Doi bărbați, care se aflau cu ele, și-au pierdut și ei viața

Astăzi, agresorul a fost arestat și urmează a fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru infracţiunea de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. 

Un bărbat bătut de iubită s-a ales cu două dosare penale

Un bărbat din Dolj, supărat că iubita sa îl bate, a sunat 112 să anunțe că este agresat, s-a dat, de fapt, singur de gol. Polițiștii au stabilit că el fusese cel care își agresase prietena, așa că au emis pe numele lui un ordin de protecție provizoriu și i-au deschis dosar penal pentru violență.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis, prima reacție în cazul căminelor groazei: ”Cred că este o rușine națională!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Când au descins la locuința bărbatului, oamenii legii au descoperit și 140 de kilograme de petarde și artificii deținute ilegal. Astfel, bărbatul s-a ales în total cu două dosare penale. 

Bărbatul de 33 de ani din comuna Vârtop, județul Dolj, a cerut ajutorul polițiștilor pe motiv că iubita lui, în vârstă de 30 de ani, este agresivă și îl lovește.

Când au ajuns la locuința în care cei doi locuiesc, oamenii legii au aflat că agresorul era, de fapt, chiar bărbatul care îi chemase.

Citește și: Mesajul disperat al unui tânăr al cărui tată s-a stins din viață în Italia: „Unde ești tată? De ce m-ai lăsat așa?”

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, în cursul zilei, între cei doi ar fi avut loc mai multe discuţii contradictorii, în urma cărora bărbatul ar fi agresat-o fizic pe femeie, adresându-i şi ameninţări cu acte de violenţă ”,

transmite IPJ Dolj.

Bărbatul s-a ales cu două dosare penale

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu și a fost deschis şi un dosar penal pentru violenţă în familie şi ameninţare. De asemenea, polițiștii au observat mai multe cutii de petarde și artificii, depozitate la vedere, atât pe rafturile unui mobilier, cât și pe jos.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, protagonista unei ipostaze inedite la SAGA Festival. Ce a făcut în timp ce iubitul ei, rapperul M.G.L. cânta pe scenă- radioimpuls.ro

Citește și: Clipe grele pentru o româncă din Italia! Femeia a fost ani de zile terorizată de fostul soț: „Foc îți dau!”

În timpul cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că, în locuinţă, bărbatul deţine mai multe articole pirotehnice pentru care nu poate prezenta documente de provenienţă şi nici nu este autorizat să le comercializeze sau să le deţină.

Citește și: Infirmiera 'blondă, cu zâmbet angelic' din Anglia, acuzată de uciderea mai multor nou-născuţi, își va afla pedeapsa

În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 140 de kg de materiale pirotehnice, categoriile F2, F3 şi P1 ”, se arată în comunicatul IPJ Dolj. Pentru „efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept”, bărbatul s-a ales și cu un al doilea dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si