Close sidebar
Close sidebar

Un om al străzii a devenit victima valului polar din România. Bărbatul a murit de frig pe treptele unui magazin

Un bărbat care își ducea traiul de pe o zi pe alta, pe străzile din Brăila, a fost găsit mort de frig în fața unui magazin. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Ana-Maria Costea,

Un om al străzii a devenit victima valului polar din România. Bărbatul a murit de frig pe treptele unui magazin


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Valul polar ajuns în România pare să nu se joace. Gerul a făcut încă o victimă în țara noastră, asta după ce în urmă cu puțin timp au murit alte trei persoane din aceeași cauză.

Este vorba despre un om al străzii care și-a pierdut viața pe treptele unui magazin din România, din cauza gerului cumplit de afară.

Citește și: Iarna a adus și prima noapte geroasă din 2022. Unde s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură

Medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat

Un bărbat a murit pe o stradă din Brăila, întins pe treptele unei scări. El a decedat din cauza frigului cumplit de afară.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tragedia a avut loc miercuri dimineață, el fiind observat de niște trecători în zona Pieței Microhală care au sunat imediat la linia de urgență 112.

În scurt timp medicii au ajuns la fața locului și au confirmat decesul bărbatului pentru care nu s-a mai putut face nimic.

Corpul său nu a mai rezistat temperaturilor mult prea joase. În noaptea în care el a decedat, temperaturile  de afară scăzuseră până la -5 grade Celsius.

Citește și: VIDEO- Gerul extrem intră în România. Avertizările directorului ANM

Polițiștii continuă cercetările, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

”În această dimineață, în jurul orei 06:25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în zona Pieței Mocrohală o persoană ar fi

decedată pe stradă. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 60 de ani, fără domiciliu, se afla pe treptele din fața unui magazin situat pe Aleea Învățătorilor, din municipiu, fără a prezenta urme de violență pe corp. La fața locului a intervenit un echipaj medical care a declarat decesul bărbatului în cauză, fiind transport la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”
, a transmis IPJ Brăila.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a murit din cauza frigului, iar alte trei persoane au ajuns în şoc hipotermic la spital

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI