Close sidebar
Close sidebar

Un om de afaceri bulgar a fost ucis chiar in fata companiei sale din Sofia

Un bogat om de afaceri bulgar a fost impuscat mortal in fata sediului companiei sale, in capitala, Sofia, la o saptamana dupa ce Bulgaria a preluat presedintia semestriala a UE, scrie The Associated Press.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politiei, Petar Hristov, in varsta de 49 de ani, a fost impuscat in timp ce se urca in masina, luni, la ora locala 10.00 (si ora Romaniei).

Focuri de arma au fost trase dintr-o masina aflata in apropiere, potrivit unor martori.

Hristov a fost condus la un spital, insa a murit din cauza ranilor o jumatate de ora mai tarziu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Cel mai proabil in spatele crimei sunt interese de afaceri", a declarat pentru presa seful Politiei nationale bulgare Hristo Terziiski.

Hristov era proprietarul unei intreprinderi mari de lactate, dar activa si in constructii, in domeniul imobiliar si turism.

Asasinatul a fost comis la doar o saptamana dupa ce Bulgaria a preluat presedinta semestriala a UE, la care aceasta tara a aderat in 2007.

Sofia a fost criticata in toata aceasta perioada de Bruxelles din cauza unei lipse de eficienta in lupta impotriva coruptiei si crimei organizate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI