Close sidebar
Close sidebar

Un om de afaceri din Falticeni, gasit mort in casa

Un om de afaceri in varsta de 59 de ani din Falticeni a fost gasit mort in propria casa, descoperirea fiind facuta de fratele sau, care a alertat autoritatile.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fratele barbatului a relatat ca acesta nu a mai raspuns la telefon de cateva zile si ca, venind la locuinta lui, l-a gasit fara viata in una dntre camere. De asemenea, a spus ca intreaga casa era ravasita.

Omul de afaceri Viorel Carnareasa era patronul unei case de schimb valutar si al unui club din Falticeni.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Presa locala relateaza ca barbatul avea rani la gat si la maini si ca investigatorii iau in calcul mai multe ipoteze, inclusiv pe cea a unui jaf.

Conform aceleiasi surse Viorel Carnareasa a fost protagonistul unui episod violent in anul 2008, cand a fost talharit in scara blocului in care locuia la acel moment. Atunci, cei doi agresori au reusit sa-i fure 70.000 de euro si 26.000 de lei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI