Close sidebar
Close sidebar

Un omagiu adus lui Sinéad O'Connor a apărut în Irlanda, în timp ce se anunță planuri de înmormântare

O instalație a apărut pe dealul care veghează orașul balnear Bray, unde va fi înmormântată cântăreața Sinéad O'Connor.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O instalație efemeră care o onorează pe Sinéad O'Connor a fost amplasată pe un deal care domină orașul irlandez Bray, situat pe malul mării, unde aceasta va fi înmormântată marți, informează The Guardian.

Mesajul cu litere a fost filmat cu dronele

Un mesaj cu litere de 10 metri înălțime pe care scria "ÉIRE ♡ SINÉAD" și care era vizibil din aer a apărut duminică în fața orașului din comitatul Wicklow, la sud de Dublin, care i-a fost casă timp de 15 ani.

Citește și: Randy Meisner, membru fondator al trupei Eagles, a murit la vârsta de 77 de ani. De ce afecțiune suferea? Basistul era numit "cel mai dulce om din industria muzicală"

Sinéad O'Connor- artistă

[Sursa foto: The Guardian]

Omagiul, care folosea numele irlandez, a apărut la 11 zile după ce poliția a găsit-o pe cântăreață fără suflare într-un apartament din sudul Londrei, provocând șoc și durere în întreaga lume. O'Connor avea 56 de ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sinéad O'Connor- artistă

[Sursa foto: The Sun]

O declarație a familiei O'Connor a precizat că aceasta va fi înmormântată marți și că publicul va putea să-i aducă un ultim omagiu atunci când cortegiul va trece pe malul mării din Bray.

"Traseul va începe la capătul Harbour Bar din Strand Road și va continua de-a lungul malului mării până la celălalt capăt al Strand Road, unde Sinéad și familia ei vor continua apoi spre o înmormântare privată", a declarat familia. "Lui Sinéad îi plăcea să trăiască în Bray și iubea oamenii din această localitate. "Cu această procesiune, familia ei ar dori să mulțumească oamenilor din Co Wicklow și nu numai, pentru dragostea pe care i-au arătat-o, de când a plecat săptămâna trecută pentru a se duce în altă parte." 

Sinéad va fi înmormântată marți

Nu au fost făcute publice alte detalii. O'Connor folosea și numele musulman Shuhada' Sadaqat. Semnul de pe deal a apărut deasupra unui reper de navigare din al doilea război mondial redescoperit recent, pe care scria "Éire" și care era folosit pentru a ghida piloții. Inițiativa a fost o colaborare între o agenție de creație din Dublin, The Tenth Man, și specialiștii în inscripționare și pictură murală Mack Signs. O dronă a filmat instalația. Semnul a fost realizat din plastic reciclat și urma să fie îndepărtat duminică seara. 

Citește și: La 56 de ani, iubita cântăreață Sinead O'Connor a depus armele, după suferințe care păreau interminabile

Sinéad O'Connor- artistă

[Sursa foto: The Sun]

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"S-au spus atât de multe despre Sinéad de la recenta ei dispariție, încât nu sunt sigur ce a mai rămas de spus", a declarat Richard Seabrooke, directorul executiv de creație al The Tenth Man. "Am vrut doar să profităm de ocazie pentru a marca momentul cu o declarație îndrăzneață care să simbolizeze ceea ce a însemnat ea pentru această mică țară a noastră".

Săptămâna trecută, podul Samuel Beckett de peste Liffey a fost luminat cu versurile din hitul de succes al lui O'Connor din 1990, Nothing Compares 2 U.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI