In cautarea acelui ceva care le lasa gura apa, turistii straini care ajung AICI se-ndragostesc de o gastronomie altfel. Gustul autentic al preparatelor transilvanene ii cucereste cu aceeasi determinare cu care o fac localurile cochet amenajate intre zidurile cu istorie bogata. Numai anul trecut, pe strazile pietruite ale Sibiului s-au plimbat aproape 1 milion de turisti.

Dintre acestia, aproape 200 000 sunt straini

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Trei livratori de mâncare au ucis cu cuțitul un bărbat într-o parcare, după care au fugit și au aruncat arma crimei, la Constanța- antena3.ro

Citeste si: Surpriză de proporții. Cât a ajuns să valoreze o bancnotă emisă pentru eclipsa totală de soare din 1999- wowbiz.ro

Atmosfera de poveste care te inconjoara la orice pas, dar si faptul ca la anul va fi printre "regiunile gastronomice europene" i-a facut pe jurnalistii de la National Geographic sa includa orasul de pe Cibin intr-un top al destinatiilor de neratat in 2019.

Pe aceeasi lista se mai afla Hong Kong, Oslo, Pittsburgh si Cambodgia. Cei nerabdatori care vor sa ajunga la Sibiu inaintea valului de turisti anuntat in 2019 au ce vedea. Targul de Craciun, desemnat ani la randul de vizitatori drept cel mai frumos din tara, ii asteapta. 

sursa foto: FOTO 123RF


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si