Termoficare Prahova SA, noul operator care furnizează agent termic în municipiul Ploieşti, anunţă sistarea furnizării de apă caldă menajeră, pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Citeste si: Imagini inedite cu Apele Dunării. Au secat atât de tare, încât se văd rămășițele vapoarelor din Al Doilea Război Mondial

Motivul întrerupăerii apei calde este reprezentat de reparațiile de strictă necesitate la Cazanul de Apă Fierbinte (CAF) 2, singura sursă utilizabilă pentru producerea energiei termice în CET Brazi.

Ploieştenii rămân de la 1 august fără apă caldă 

Potrivit operatorului, cei care nu vor fi afectați de sistarea furnizării apei sunt ploieștenii racordați la centralele termice 23 August și Bucov. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Lipsa apei calde a făcut ca vânzările de oale și ligheane să explodeze în București

Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, Zoia Staicu, a precizat că măsura luată afectează circa 55.000 de apartamente, la centralele 23 August şi Bucov fiind racordate doar câteva scări.

 În urmă cu aproximativ o lună, jumătate din Capitală nu avea apă caldă.

Revizia a avut loc în Sectoarele 2 și 3 și a durat aproximativ două săptămâni. 

 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si