Close sidebar
Close sidebar

Un oraș din România va rămâne fără apă caldă timp de o lună

Nu, nu este vorba de București, deși în ultimele două săptămâni, mai multe cartiere din Capitală au rămas fără apă caldă. De data aceasta, ploieştenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare vor rămâne fără apă caldă pentru o perioadă de minim 30 de zile, începând cu 1 august.

Laura Macovei,

Un oraș din România va rămâne fără apă caldă timp de o lună

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Termoficare Prahova SA, noul operator care furnizează agent termic în municipiul Ploieşti, anunţă sistarea furnizării de apă caldă menajeră, pentru o perioadă de minim 30 de zile.

Citeste si: Imagini inedite cu Apele Dunării. Au secat atât de tare, încât se văd rămășițele vapoarelor din Al Doilea Război Mondial

Motivul întrerupăerii apei calde este reprezentat de reparațiile de strictă necesitate la Cazanul de Apă Fierbinte (CAF) 2, singura sursă utilizabilă pentru producerea energiei termice în CET Brazi.

Ploieştenii rămân de la 1 august fără apă caldă 

Potrivit operatorului, cei care nu vor fi afectați de sistarea furnizării apei sunt ploieștenii racordați la centralele termice 23 August și Bucov. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Lipsa apei calde a făcut ca vânzările de oale și ligheane să explodeze în București

Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploieşti, Zoia Staicu, a precizat că măsura luată afectează circa 55.000 de apartamente, la centralele 23 August şi Bucov fiind racordate doar câteva scări.

 În urmă cu aproximativ o lună, jumătate din Capitală nu avea apă caldă. Revizia a avut loc în Sectoarele 2 și 3 și a durat aproximativ două săptămâni. 

 

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI