Tânărul în vârstă de 28 de ani era cunoscut de mai mulți ani cu probleme vechi legate de consumul de alcool.

El și-a pierdut viața zilele trecute, după un incident dramatic. Conform informațiilor din presa locală, tânărul era internat în Spitalul Județean Satu Mare.

Citește și: Cine era bărbatul găsit fără viață, în urma accidentului feroviar din Cluj-Napoca? Acesta avea doar 40 de ani

Bărbatul s-a învoit să iasă cinci minute sub pretextul că ar dori să își cumpere ceva, dar nu s-a mai întors în unitatea spitalicească.

Cum a murit pacientul de 28 de ani care a fugit după alcool

Tânărul s-ar fi dus la un supermarket situat în apropierea Spitalului Județean Satu Mare, de unde a luat băuturi alcoolice și le-a consumat pe stradă.

Ulterior, pe fondul consumului de alcool și aparent al altor afecțiuni, bărbatul a căzut pe stradă și s-a lovit la cap, potrivit PresaSM.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Martorii au sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, iar tânărul a fost preluat de către un echipaj medical și transportat la Unitatea de Primire Urgențe Satu Mare.

Victima a intrat în comă și, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 28 de ani din Satu Mare

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 28 de ani din Satu Mare

[Sursa foto: Facebook]

Povestea tristă a tânărului părăsit de mamă

Conform informațiilor PresaSM, povestea de viață a tânărului este una tristă.

A fost crescut de bunica maternă după ce mama sa a plecat, alături de frații minori.

Pe fondul acestei experiențe de viață, tânărul ar fi apelat la consumul de alcool în exces. Acesta este deplâns de o întreagă comunitate, fiind o fire liniștită

Citește și: VIDEO. Noi detalii în cazul fotomodelului acuzat de răpire și viol chiar vizavi de Poliția Capitalei. Cine este Adrian Vivien Bîrleanu

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate întregul context, dar în cauză nu sunt suspiciuni că victima ar fi fost agresată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si