Potrivit MApN, ministrul Angel Tîlvăr a aprobat executarea unei misiuni noi umanitare marți, la ora 09:00, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni.

Pacientul care a suferit arsuri în urma exploziilor de la Crevedia, internat la Spitalul Clinic de Urgenţe „Bagdasar-Arsenie” din Bucureşti, va fi transportat la Spitalul Universitar din Lubeck, Germania. 

Pacient cu arsuri internat la Bagdasar Arseni, transportat cu o aeronavă militară în Germania

Pacient cu arsuri internat la Bagdasar Arseni, transportat cu o aeronavă militară în Germania

[Sursa foto: Forțele Aeriene Române]

Aeronava militară a decolat pe ruta Bucureşti-Lubeck 

În această dimineață, aeronava militară de tipul C-27 J Spartan, care aparține Forţelor Aeriene Române și este configurată misiunilor medicale, a decolat pe ruta Bucureşti-Lubeck şi retur, potrivit G4Media.ro

Potrivit Ministerului Apărării, acesta a menționat faptul că misiunea este executată la solicitarea şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Bilanțul deceselor în urma exploziilor de la Crevedia a ajuns la 5. Încă unul dintre marii arși a murit: Avea arsuri pe 90% din corp

Pacientul transportat este monitorizat de echipa medicală, formată din pecialişti ai Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală. 

De asemenea, un pacient care are arsuri pe 70% din suprafața corpului, internat la Iași, a fost transportat luni la un spital din Germania, cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale. 

Bilanțul deceselor în urma exploziilor de la Crevedia a ajuns la 5

Marți dimineață, unul dintre civilii care a fost rănit în urma exploziilor de la Crevedia, a decedat. Este vorba de unul dintre angajații nepalezi ai stației GPL, internat la Bagdasar Arseni.

În cursul acestei dimineţi, a decedat la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Bagdasar Arseni” Bucureşti încă unul din pacienţii aflaţi în stare foarte gravă de la  

începutul internării şi care avea un prognostic rezervat. Acesta era de origine nepaleză şi avea arsuri de peste 90% din suprafaţa corporală. Adresăm condoleanţe familiei“ , a transmis Ministerul Sănătăţii. 

Citește și: VIDEO- Crevedia ca după apocalipsă. Copilul soților uciși în explozie, cu privire la vinovați: Dacă era un om oarecare cred că era și condamnat la ora asta

Este vorba despre un bărbat, care avea arsuri de peste 90% din suprafața corpului. Este unul dintre cei trei mari arși, care nu a putut fi transferat în străinătate. Acesta avea cu puțin peste 30 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si