Incendiu, noaptea trecută la Clinica de Psihiatrie a SCJU Cluj, după ce un pacient a aprins mai multe hârtii într-o noptieră. Trei pacienți au fost mutați într-un alt salon, iar un cadru medical a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a alunecat în timp ce încerca să stingă incendiul.

Citește și: Tragedie înainte de Crăciun: I-au dat foc la casă și i-au otrăvit animalele

Focul a izbucnit de la hârtiile aprinse în noptieră

”În cursul nopţii trecute, am fost anunţaţi prin 112 că se simte miros de fum pe hol la Clinica de Psihiatrie, a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, de pe strada Victor Babeş din municipiul Cluj-Napoca. Au fost dislocate la faţa locului două autospeciale de stins incendii şi un echipaj SMURD, unde au constatat că a fost vorba despre câteva hârtii aprinse într-o noptieră de unul dintre pacienţi şi care au fost stinse de către personalul medical până la sosirea pompierilor”, a transmis, vineri dimineaţă, ISU Cluj.
Noptiera a fost deteriorată.

Citește și: VIDEO- Pacientă din Iași, dusă cu roaba la ambulanță. Vezi imaginile virale

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

”Un membru al personalului medical, care acuza dureri la un picior, după ce a alunecat, a primit asistenţă de la echipajul SMURD şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Echipajele s-au retras la subunitate fără a fi necesară intervenţia acestora”, a precizat sursa citată.

Tragedie înainte de Crăciun: I-au dat foc la casă și i-au otrăvit animalele

Înainte de sărbători, un bărbat din județul Galați a primit o lovitură dură și fără milă.

Casa în care locuia și mai multe anexe din Slobozia Conachi, județul Galați, au fost incendiate intenționat de câteva persoane, despre care nu se știe nimic deocamdată.

Citește și: O mașină a luat foc într-o intersecție din Capitală

Focul a reușit să cuprindă și anexele, deoarece casa era situată la margine de sat, astfel că incendiul a fost observat cu întârziere.  Sătenii au fost cei care au văzut flăcările și au sunat imediat la 112. Pompierii au intervenit de urgență, dar din păcate nu au reușit să salveze mai nimic, focul distrugând aproape totul.

Citește și: Incendiu la o şcoală din judeţul Arad. Instalația bradului de Crăciun a făcut scurtcircuit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si