Close sidebar
Close sidebar

Un pacient internat la Spitalul Judeţean din Timişoara a căzut în gol de la etajul nouă al clădirii

Un bărbat în vârstă de 69 de ani internat la Spitalul Judeţean din Timişoara a căzut în gol de la etajul 9 al spitalului.

Alexandra Costea,

Un pacient internat la Spitalul Judeţean din Timişoara a căzut în gol de la etajul nouă al clădirii

[Sursa foto: Facebook- Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Medicii iau în calcul ipoteza unei sinucideri în timp ce polițiiști consideră tragicul eveniment ca fiind un accident.

Evenimentul tragic a avut loc vineri după-amiaza, la scurt timp după schimbarea turelor de gardă. Bărbatul era internat pe secţia de Neurologie a spitalului, situată la etajul nouă al clădirii.

Citeste si: VIDEO| Raed Arafat, după tragedia de la Constanța: „Ne cerem scuze și ne bucurăm că sunt 7 morți și nu 9”

Apelul la 112 a fost făcut de un trecător

Sesizarea a fost făcută de un trecător care a auzit zgomotul puternic produs de impact. Acesta a fost total șocat să vadă trupul bărbatului prăbușit pe trotuar.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Până la sosirea ambulanței, personalul medical de la Spitalul judeţean a încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă nu a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă. Totodată, bătrânul a fost testat pentru infecţia cu virusul Sars CoV-2, rezultatul fiind însă negativ.

Autoritățiile competente au deschis o anchetă în acest sens, pentru a afla cu exactitate în ce context a avut loc tragicul eveniment. În plus, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz. 

Citeste si: O pensionară din Buzău a fost găsită moartă după ce poștașul care îi aducea pensia a sesizat că nu a văzut de câteva luni

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI