Tragedia s-a produs luni, la ora 10.45, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Conform datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un bărbat s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unei unităţi medicale din municipiu. În urma căderii, bărbatul a fost declarat decedat.

Citeste si: VIDEO| Doi pacienți internați în capitală și-au grăbit sfârșitul chiar sub ochii medicilor

Pacientul era internat la cardiologie

Momentan nu se cunoaște motivul gestului extrem la care a recurs pacientul. Conform IPJ Prahova, ”polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 67 s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unei unități medicale din municipiu.”

Citeste si: Caz șocant: o bătrână a fost legată și jefuită în propria casă. Hoții au intrat în timp ce dormea

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sursele Observatorulph.ro au declarat că pacientul a ajuns la spital în cursul zilei de duminică, după ce a fost consultat în UPU fiind apoi mutat la Secția Cardiologie, la etajul 5.

”Nu dădea semne că ar fi intenționat să recurgă la un asemenea gest. Era un pacient cu afecțiuni cardiace, dar și cu alte probleme medicale, care puteau fi gestionate. Ar fi profitat că a rămas singur în salon, apoi a urmat tragedia. Ceilalți doi pacienți care erau internați cu el se aflau la investigații medicale în alte compartimente ale spitalului”, a declarat o sursă medicală.

Alți doi pacienți s-au sinucis în București 

Doi pacienți s-au aruncat, vinerea trecută, de la etajele spitalelor unde erau internați. Unul dintre ei, mai exact, o femeie în vârstă de 61 de ani era suspectă de Covid, iar un bărbat, în vârstă de 70 ani, suferea de cancer.

Pacientul de 70 de ani s-a aruncat, vineri, 5 noiembrie, de la etajul șapte al Spitalului Fundeni din Capitală. El suferea de cancer și a murit, în urma impactului cu solul, informează Antena 3.

Decesul acestuia a venit la câteva ore după un altul de vineri dimineață, al unei femei în vârstă de 61 de ani, internată la Spitalul Floreasca din București. Și ea s-a aruncat de la etajul 6, iar apoi a murit. Pacienta era suspectă de Covid și suferea de depresie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si