Un păianjen roșu gigant a fost descoperit de către oamenii de știință. Acesta ar putea ataca oamenii
Oamenii de știință au descoperit o nouă specie de păianjen în Australia. Acesta ar putea ataca oamenii dacă intră în contact cu aceștia.
Păianjenul roșu, rar și uriaș se ascunde sub pământ, acolo unde își construiește vizuini cu trapă la intrare. Arahnologul Michael Rix a spus că mucșătura acestuia ar putea provoca durere.
Citește și: Alertă la o păstrăvărie din Sibiu: autoritățile au confirmat un focar de septicemie hemoragică
„Ei au aparate de venin în colți, dar niciunul dintre păianjenii australieni din acest grup nu este cunoscut ca având veninin periculos”, a
Această fotografie incredibilă a unei „pantere cu piele de șarpe din Amazon” a devenit virală pe internet, dar este într-adevăr incredibilă, adică inexistentă în realitate. O fotografie a așa-numitului „Serpens Cattus”, o felină cu dungi negre și galbene care seamănă cu un șarpe, a devenit virală în postările de pe rețelele de socializare, potrivit NY Post .
Citește și: Noi imagini cu norul asemănător unui OZN. Acesta a fost surprins înainte de seismul din Turcia
Postarea de pe TikTok susține că prezintă „cea mai rară specie de feline de pe Pământ”.
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citește și: VIDEO. O ploaie cu viermi uriași a creat panică pe o stradă aglomerată
O postare cu titlul „Serpens Cattus” a atras atenția mai multor comentatori care au semnalat că felina nu are cum să aibă blana reală în aceste culori.
Aceste animale trăiesc în regiuni greu accesibile din pădurea tropicală amazoniană și, prin urmare, sunt relativ slab studiate”, a susținut un utilizator de Twitter.
„Primele imagini care surprind felina-șarpe au apărut abia în 2020. Cântărește peste 25 de kilograme”.
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Comentariile primite pe Reddit și celelalte reșele sociale au semnalat că felina nu este reală.
„Fals evident. Nicio genă cunoscută nu poate produce păr natural sau blană de acele culori (marin și galben strălucitor)”, a spus un comentator.
„Încercare foarte nepricepută de a inventa un nume latin fals”, a intervenit o a doua persoană. „O căutare pe Google despre denumirea speciilor ar fi făcut acest lucru mult mai puțin evident.”