Un paramedic din Canada care a intervenit la un accident rutier grav și a acordat ajutor medical unei fete grav rănite, nu a știut că cea pe care încearcă din răsputeri să o salveze este chiar fata sa.

Femeia nu și-a recunoscut propria fiică din cauza rănilor grave. Într-un final a aflat de la colegii săi că adolescenta era fata ei, abia după ce aceasta a trecut în neființă.

Organele fetei au fost donate, iar în prezent două persoane au căpătat o a doua șansă la viață datorită ei.

Citește și: Accident rutier grav în Timiș. O persoană a decedat

A încercat să salveze o adolescentă, neștiind că aceea era fata sa

Potrivit The Guardian, pe 15 noiembrie, Jayme Erickson a ajuns la locul accidentului unde a găsit o adolescentă cu răni grave, despre care paramedicul și-a dat seama că ar putea ar putea fi fatale. Rănile fetei erau atât de grave, încât Erickson nu a recunoscut-o pe aceasta.

Paramedicul a avut nevoie de o jumătate de oră pentru a scoate adolescenta din mașină și a rămas alături de ea până când a fost transportată cu avionul la spitalul din apropiere din Calgary.

Citește și: Un șofer băut a lovit un biciclist, apoi a ricoșat într-un alt autoturism. O persoană și-a pierdut viața

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La sfârșitul turei, femeia a fost întâmpinată de mai mulți ofițeri de poliție care au înștiințat-o despre faptul că fiica sa în vârstă de 17 ani, Montana, a fost victima accidentului  la care ea tocmai intervenise. I s-a spus că fata ei murise.

„Pacienta rănită grav pe care tocmai o îngrijisem era propriul meu corp. Singurul meu copil. Fiica mea, Montana” , a

scris ea familiei și prietenilor.

„Deși sunt recunoscătoare pentru cei 17 ani pe care i-am avut alături de ea, sunt devastată și mută. Ce ai fi devenit, fetița mea? Cine ai fi fost?”, a reușit femeia să spună, fiind în stare de șoc.

Citește și: VIDEO: Prima reacție a lui Culiță Sterp după ce a fost implicat în accident: "Poate eu chiar am avut nevoie să fac asta ca viața să mă învețe o lecție importantă"

„A luptat până în ziua în care a murit”

„Era o luptătoare și a luptat până în ziua în care a murit. A fost frumoasă. Era atât de frumoasă”, a spus mama adolescentei.

Un prieten și coleg paramedic, Richard Reed, a povestit că accidentul s-a produs după ce mașina în care erau două adolescente a pierdut controlul și a fost lovită de un camion care venea din sensul opus. Șoferul a părăsit vehiculul, dar Montana a rămas blocată. Mama ei este prima persoană care a ajuns la locul accidentului.

„Ca părinte, și ca paramedic, vă pot spune că acest lucru este dincolo de orice coșmar la care se poate cineva gândi”, a spus colegul lui Erickson.

Citește și: Monica Macovei l-a chemat în instanță pe procurorul care anchetează accidentul în care a fost implicată. Cerința pe care a avut-o fostul ministru al Justiției

Portretul adolescentei, realizat de mama ei

Jayme Erickson și-a descris unica fiica ca pe o luptătoare și ca fata care iubea oamenii și îi plăcea să ajute.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Dacă erai prietenul ei te iubea până la capătul lumii și înapoi și făcea orice pentru tine. Era o luptătoare. Și a luptat”, a spus îndurerată mama fetei.

„Ea a putut să-și doneze organele, iar două au reușit să salveze vieți”, a spus Erickson. 

„Suntem atât de fericiți că fetița noastră trăiește prin ceilalți și, în urma acestei tragedii, a salvat alți oameni. Știm că este ceea ce și-ar fi dorit și suntem atât de mândri de ea. O ne fie foarte dor de ea”, a mai adăugat mama fetei ucise în accidentul rutier.

Citește și: VIDEO- Nouă acuzație a polițiștilor. Culiță Sterp ar fi consumat droguri înainte să urce la volan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si